Perfecte controle van temperatuur en vochtigheid

Met Sensorist® hebben wijnliefhebbers zoals u een perfecte controle op de bewaaromstandigheden van wijnflessen.

U hebt een thermometer en misschien zelfs een hygrometer in uw wijnkelder? De mogelijkheden van deze oude technologie zijn beperkt en de metingen niet altijd precies. Bovendien zijn de gegevens enkel raadpleegbaar in uw wijnkelder zelf.

Sensorist ® meet de temperatuur en vochtigheid in uw wijnkelder en nog 4 andere ruimtes en dit met een vooruitstrevende en innovatieve technologie.

Met Sensorist® kunnen real-time en historische meetgegevens op een gebruiksvriendelijke manier en dit 24u/24u via smartphone en PC geraadpleegd worden waar u zich ook bevindt! Sensorist biedt data visualisaties, trends, een volledige historiek en aangepaste alarmen via een website of gratis app.

U krijgt een gedetailleerd overzicht van wat er gebeurt, zelfs bij afwezigheid.

Hoe werkt het?

Sensorist- temperatuur-en vochtigheidscontrole in de wijnkelder

De sensoren zijn ontworpen en gebouwd om nauwkeurig en gebruiksvriendelijk te zijn. Sensorist ®is een plug-en-play systeem dat u in enkele minuten installeert.

Het systeem is modulair en bestaat uit meerdere onderdelen die met elkaar verbonden zijn - regelbaar via een online Sensorist ®-account.

Sensorist- temperatuur-en vochtigheidscontrole in de wijnkelder

Het geheel bestaat uit een ontvanger die verbonden is met uw Internetrouter en 5 draadloze sensors. Zo worden de omgevingstemperatuur en de vochtigheid in 5 verschillende ruimtes gemeten.

Elke 15 minuten verzenden de sensoren de metingen naar de ontvanger.
Via de router worden deze doorgegeven aan de Sensorist ® servers. Via uw PC of smartphone kan u deze gegevens overal en altijd raadplegen.

Sensorist- temperatuur-en vochtigheidscontrole in de wijnkelder

Elke Sensorist wordt geleverd met een gratis en gebruiksvriendelijke software voor computer en smartphone (Apple of Android).
Met alle meetgegevens binnen handbereik, mist u nooit een wijziging in temperatuur of vochtigheid van elke ruimte. 

Sensorist- temperatuur-en vochtigheidscontrole in de wijnkelder

Op elk moment kan u in één oogopslag de meetresultaten raadplegen. Op het mooie en functionele overzichtsscherm kan u ook alle meetgegevens van de voorgaande maanden aflezen. Ook krijgt u een alarm indien de metingen afwijken van uw ingestelde parameters.

Nuttig in elke ruimte!

Naast gebruik in de wijnkelder, zijn specifieke Sensorist sensoren ook toepasbaar en zeer nuttig in vele andere van omgevingen. Van uw serre, garage, tuin tot veel meer!

Gamma

Sensorist
Sensorist - technologie wijnkelder
Sensorist - technologie wijnkelder
Sensorist - technologie wijnkelder
Sensorist - technologie tuin